Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szűzpecsenye narancsmártásban

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 2 narancsot meghámozunk, kifilézünk. A másik 2 narancsot kifacsarjuk.

Apróra vágjuk a hagymát, a gombát. Vajon megpároljuk, felöntjük narancslével és a levessel. A gombás mártáshoz hozzáadjuk a mézet, a gyömbért, a szójamártást és a narancsfiléket, a tejfölt is beletesszük.

A tésztát kifőzzük. Közben a húst érmékre vágjuk, és vajban mindkét oldalát megsütjük.

Tálaláskor a hússzeleteket mártással és tésztával körítjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss