Szűzérmék bazsalikomos-gombás-zöldborsós szósszal

45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók
  • sertésszűz
  • bors
  • liszt
  • olaj
  • gomba
  • zöldborsó
  • hagyma
  • fokhagyma
  • bazsalikom
  • főzőtejszín
  • őrölt bors
  • liszt

Elkészítés

Elkészítés: A szűzérmét felszeletelem, kiklopfolom, besózom, borsozom, meghintem liszttel, és kevés olajban kisütöm.

A gombákat megpucolom, feldarabolom. A felaprított hagymákat kevés olajon megdinsztelem, rászóróm a gombákat, sózom, borsozom, majd a zöldborsót is hozzáadom, addig párolom, amíg a gomba leve el nem fő. Ekkor keverem bele az apróra vágott friss bazsalikomot, majd felöntöm főzőtejszínnel, és egy kevés liszttel besűrítem.

Párolt rizzsel tálalom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss