Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szurkolj te is a SPAR-ral! Értékes focis relikviák üthetik a markod minden vásárlás után

Futball-lázban ég az ország, hiszen Magyarország is ott lesz az Európa-bajnokságon. Így nem túlzás kijelenteni, hogy az idei június a foci hónapja lesz, amit jól bizonyít, hogy még bevásárlás közben is a fociról beszél mindenki. Azonban nemcsak a magyarokért lehet majd szurkolni, hanem a nyertes sorsjegyekért is, amit a SPAR üzletekben szerezhetünk meg minden 5 ezer forint értékű vásárlás után.

Idén is kijutott a magyar válogatott a labdarúgó-Európa-bajnokságra, így Szoboszlaiéknak a házigazda Németország mellett Skóciával, valamint Svájccal kell összemérniük erejüket a csoportkörben, amit nagyon remélünk, hogy sikerrel zárnak, és továbbjutnak. A nem mindennapi sporteseményre reagálva a SPAR üzletekben 2024. június 10-től indul a Fociláz promóció, és június 23-ig tart. Ennek lényege, hogy minden 5 ezer forint értékű vásárlás mellé egy sorsjegy jár a SPAR, City SPAR, INTERSPAR, SPAR market és SPAR partner üzletekben.

A nemzetközi élelmiszer-üzletlánc 3 millió sorsjegyet gyártott le, ráadásul ezek mindegyikével nyerhetünk is. Az ajándéktermékekre váltható kuponok mellett például 20%-os kedvezményre jogosító Joker kuponhoz is hozzájuthatunk. Ezeket 2024. június 15. és június 30. között válthatjuk be a SPAR üzletekben – írja az Origo.


Az egyedi azonosítóval ellátott kuponokra is érdemes odafigyelni, ugyanis ha ezeket feltöltjük a nyeremenyjatek.spar.hu weboldalra, akkor SuperShop pontok, vagy olyan tárgynyeremények boldog tulajdonosai lehetünk, mint például egy hivatalos magyar mez, egy Adidas EURO24 focilabda, UEFA 2024 plüss kabalafigura, magyar szurkolói sál, póló, hátizsák, tornazsák, különböző TrollFoci pólók és sapkák, EURO24 ajándékcsomag, valamint a legszerencsésebbek akár egy televízióra, grillezőre vagy egy elektromos rollerre is lecsaphatnak. 

(x)

Ezek is érdekelhetnek

Friss