Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szuper gasztroprogram hétköznap estére - Itt a helyed, ha jót akarsz enni, inni

default user icon
MME
Nemcsak hétvégén, hanem hétköznap este is jólesik az embernek kimozdulni otthonról és elkölteni egy finom vacsorát és meginni mellé egy pohár bort. Február 20-án egy páratlan borvacsorával tehetjük felejthetetlenné az estét.

Budapesten, a Ráday utcában található Vörös Postakocsi étteremben  február 20-án a Tóth Ferenc pincészet  borait és Mozsgai Zoltán ételeit kóstolhatják meg azok, akik ezt a programot választják aznap estére.

Az egri Tóth Ferenc megszállott borász, a kadarka nagykövete, a Várvédő megálmodója, megannyi rangos díj tulajdonosa. Munkája elismeréseként 2013-ban megválasztották a 2012-es év egri borászának.

A pincészet erre az estére olyan kiváló borokat kínál majd a vendégeknek, mint a 2018-as Egri csillag, vagy a 2019-es évjáratú Egri Rosé. Természetesen a kadarka és a bikavér sem hiányozhat majd a menüből. 

A finom borok mellé pedig olyan ételeket kóstolhat a vendégsereg, mint például Dobó István batyuját, mandulás Camemberttel töltve szamóca dippel, vagy aszalt meggyben forgatott őz ragut. A vendégek megtapaszalhatják azt is, hogy a vörös áfonyás csoki trió mousse mellé mennyire jól illik a pincészet 2017-es évjáratú Bikavér Superiorja. 

Az est házigazdája Tóth Katalin, a pincészet tulajdonosa, Tóth Ferenc lánya lesz, aki páratlan anekdotákat mesél a pincészetről, borászatról.

Ezek is érdekelhetnek

Friss