Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sztracsatella szelet II.

30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tojások sárgáját elkevertem a cukorral, a vaníliás cukorral, a darával, tejjel, csipet sóval, és lassú tűzön - állandó kevergetés mellett - krémesre főztem. Még melegen hozzákevertem a margarint és a kemény habbá vert tojásfehérjét.

Egy lapos üvegtálba leraktam egy sor tejben megforgatott babapiskótát, arra kentem rá a fele mennyiségű krémet (még langyos volt), majd rászórtam egy rész csokireszeléket. Ismét egy sor tejben megforgatott babapiskóta jött, majd a maradék krém és csokireszelék. A tetejére tejszínhabot simítottam, és megszórtam csokireszelékkel. Néhány órára hűtőbe tettem dermedni.

Megjegyzés

A recepttől eltértem, mivel kevés volt a babapiskótám, ezért az alsó rész 2 tojásos piskóta, középen egy sor babapiskóta, és a felső réteg háztartási keksz. - friedlne

Ezek is érdekelhetnek

Friss