Elkészítés: A tojások sárgáját elkevertem a cukorral, a vaníliás cukorral, a darával, tejjel, csipet sóval, és lassú tűzön - állandó kevergetés mellett - krémesre főztem. Még melegen hozzákevertem a margarint és a kemény habbá vert tojásfehérjét.
Egy lapos üvegtálba leraktam egy sor tejben megforgatott babapiskótát, arra kentem rá a fele mennyiségű krémet (még langyos volt), majd rászórtam egy rész csokireszeléket. Ismét egy sor tejben megforgatott babapiskóta jött, majd a maradék krém és csokireszelék. A tetejére tejszínhabot simítottam, és megszórtam csokireszelékkel. Néhány órára hűtőbe tettem dermedni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre