Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ilyen turmixokat töltenek a sztárok a kulacsukba - ezek a kedvenceik!

Nem ritka, hogy az A-listás sztárok a mindennapi edzés és a diéták mellett a különböző egészséges turmixokat is segítségül hívják, hogy bombaformába hozzák magukat. Nézzük, mit rejtenek a hírességek kulacsai!

Taylor Swift

A gyönyörű énekesnő hétfőtől péntekig hajdina palacsintával, sonkával és sült tojással kezdi a napot, a reggelit pedig egy szuperegészséges zöld turmixszal koronázza meg. És hogy mi történik hétvégén? Olyankor megengedi magának az édes reggelit.

Kate Hudson

Mivel nem szokott éhesen ébredni, nem igazán kívánja a tápláló reggelit, helyette általában csak proteinturmixot vagy zöldturmixot fogyaszt, hogy meglegyen a reggeli lendülete.

Jessica Alba

A színésznő igazán hálás a tanácsadójának, hogy beépítette a turmixokat az étrendjébe, minden nap azzal kezdi a napot. Ez ugyanis nem csak az erőnlétének tesz jót, az avokádós és mandulatejes turmix rendszeres fogyasztása például csodásan megtisztította a bőrét.

Jennifer Lopez

J. Lo számára azért fontosak a turmixok, hogy elnyomják az éhségét. A főétkezések között fehérjeturmixot fogyaszt, hogy ne nasizzon, de mégis energiához jusson - szüksége is van rá, hiszen egész nap pörög.

+2 dolog, amit tudnod kell a turmixokról

Sokszínű és finom

A sztárok példáiból is jól látszanak a turmixok előnyei. Fogyaszthatjuk a reggeli kiegészítéseként, vagy reggeli helyett, étkezések között, használhatjuk energiapótlásra vagy tápanyagbevitelre. Sokszor egy-egy turmix jobban esik, mintha nyersen ennénk a különböző zöldségeket, gyümölcsöket, ráadásul remekül össze is kombinálhatóak.

Nem pótolja a zöldség és gyümölcsfogyasztást

Arra azonban érdemes figyelni, hogy a turmixokkal nem helyettesíthető teljesen a zöldség és a gyümölcsfogyasztás, ugyanis pépesítve könnyen elveszhetnek az antioxidánsok az alapanyagainkból. Tehát bármilyen finom és praktikus is, ne csak turmix formájában fogyasszunk zöldséget és gyümölcsöt, hanem más formában is, hogy teljessé tegyük a tápanyagbevitelt.

4 ISTENI TURMIX, AMI NEM CSAK EGÉSZSÉGES, FOGYASZT IS!>>> 

7 DOLOG, AMIT SOHA NE TEGYÉL A TURMIXGÉPBE!>>> 

ÍME, 3 EGÉSZSÉGES SMOOTHIE-RECEPT, HOGY JÓL INDULJON A REGGEL>>> 

Ezek is érdekelhetnek