Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Angelina Jolie pókokat eszik? 5 sztár bizarr étkezési szokása

default user icon
MME
Nem is gondolnád, hogy ezek a sztárok milyen kajákat képesek a tányérjaikra tenni.

Angelina Jolie

A színésznő a BBC-nek árulta el, hogy amikor Kambodzsában jártak a gyerekeivel, akkor egy „rovar büfébe” is ellátogattak, ahol megtanulták, hogyan kell bepanírozni a pókot. Sőt, azt is bevallotta, hogy ő meg is kóstolta a rovarokat, amikor először járt az országban. „A tücskökkel kezdesz. Egy tücsök, egy sör, aztán folytatod a tarantulával” - mesélte a híresség.

Shaline Woodley

A Hatalmas kis hazugságok sztárja a Gloss nevű lapnak azt mondta, hogy rendszeresen fogyaszt agyagot. Igen, agyagot! „Először egy afrikai taxisofőrtől hallottam, hogy milyen sok előnnyel jár, ha agyagot eszel. Azt mondta, hogy ahonnan ő származik, a nők ezt eszik a terhességük alatt.” Az agyag ugyanis állítólag kitisztítja az emésztőrendszert és csökkenti az étvágyat.

Channing Tatum

A Magic Mike sztárja elárulta, hogy a fehér kenyérből készült, mogyoróvajas, szőlőzselés szendvics az abszolút kedvence, amibe még sajtos Cheetos-t is szokott tenni.

Renée Zellweger

A színésznőnek egy szerep kedvéért durván le kellett fogynia, ezért a felkészülés során többször is jeget evett. Ettől ugyanis folyamatosan úgy érezte, hogy tele van a hasa és az anyagcseréje is felgyorsult, így pedig extra gyorsan olvadtak le róla a kilók.

Kim Kardashian

A sztáranyuka képes volt egy évig minden egyes nap ugyanolyan, kínai csirkés salátát enni, hogy leadja a terhesség alatt felszedett pluszkilókat. Ehhez biztosan nagyon kitartónak kellett lennie!

EL SEM HINNÉD EZEKRŐL A SZTÁROKRÓL, HOGY A MCDONALD'SBAN DOLGOZTAK>>> 

ÍME J. LO, EMMA WATSON ÉS RIHANNA KEDVENC FOGYÓKÚRÁS FOGÁSAI>>> 

14 SZTÁR, AKIRŐL NEM IS GONDOLTAD VOLNA HOGY ÉTTERME VAN!>>> 

GYÖNYÖRŰEK, EGÉSZSÉGESEK ÉS VEGÁK - 7 SZEXI SZTÁR AKI NEM ESZIK HÚST>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss