Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sztárok, akik egyáltalán nem tudnak főzni

default user icon
MME
Bár a következő hírességek a szakmájukban nagyon sikeresek, a konyhában szinte egyáltalán nem boldogulnak. Van köztük, aki emiatt mindig étteremben eszik, és olyan is, aki felvett egy állandó szakácsot, hogy orvosolja a problémát. Íme, a lista!

A sztárok között is akad olyan, aki imád főzni, maga csinál meg mindent a ház körül, és persze sokan egy rántottát sem képesek elkészíteni. Ami megkülönbözteti őket azoktól a földi halandóktól, akik szintén nem remekelnek a konyhában, az az, hogy ők megfizethetik az étteremi szolgáltatásokat vagy az állandó szakácsot. Mutatjuk, kikről van szó!

Tyra Banks

A szupermodell kijelentette, hogy egyszerűen túl elfoglalt ahhoz, hogy főzzön. „Soha nem érdekelt igazán a főzés. Az összes energiámat a munkámba fektetem, így főzés helyett mindig étteremben eszek vagy házhoz rendelem a finomságokat, legfeljebb fagyasztott ételeket szoktam kiolvasztani a mikrómban” - írta a Facebook-oldalán.

Eva Mendes

A színésznő elismerte, hogy nem egy tipikus konyhatündér. Azt mondta, túlságosan tiszteli az ételeket ahhoz, hogy elrontsa őket a konyhában, így inkább étteremben eszik vagy házhoz rendeli az ételt. „Kinyitom a hűtőszekrényt, és nem értem, hogy juthatnék el A pontból B pontba. De meg szeretnék tanulni főzni, mert nagyon szánalmasnak érzem magam emiatt” - mondta egy interjúban.

Beyoncé

Az énekesnő többször is beismerte, hogy a főzés sosem volt az erőssége, ugyanis állandóan odaégeti az ételeket a konyhában. „Nem szoktam főzni, de nagyon jó íztesztelő vagyok”- mondta a New York Times-nak.

Amal és George Clooney

Bár Amal és George a hivatásukban nagyon sikeresek, a konyhában egyáltalán nem azok. Bevallották, hogy mindketten borzalmas szakácsok, ezért felvettek egy olasz szakácsot, aki isteni ételeket készít nekik.

Jennifer Lawrence

„Nem vagyok túl sok mindenben tehetséges: nem tudok főzni, takarítani és varrni sem” - ismerte be egy interjúban. Szerencse, hogy a szakmájában viszont iszonyú sikeres!

Keira Knightly

Keira elmondta, hogy igyekszik távol maradni a konyhától, ugyanis folyton odaégeti a vacsorát. Sokat próbálkozott, de úgy érzi, hogy reménytelen eset - már ami a főzést illeti. 

7 SZTÁR, AKIRŐL NEM GONDOLTAD VOLNA, HOGY TUD FŐZNI>>> 

8 VILÁGSZTÁR ELÁRULTA, MI A KEDVENC ÉTELE>>> 

14 SZTÁR, AKIRŐL NEM IS GONDOLTAD VOLNA HOGY ÉTTERME VAN!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss