Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sztárok, akik egyáltalán nem isznak alkoholt

default user icon
MME
Míg jó néhány celeb imádja színes koktélokkal és pezsgővel feldobni a vörös szőnyeges premiereket és gálákat, akadnak olyan hollywoodi csillagok is, akik évek óta nemet mondanak az alkoholra.

1. Blake Lively

„Nem iszom, és soha nem is drogoztam. Nem azért, mert elhatároztam, hogy így élek. Egyszerűen nem igénylem őket” - mondta egy interjúban Blake. Te gondoltad volna?

2. Bradley Cooper

Bár Csillag születik című filmjében egy alkoholista zenészt alakít, a való életben egyáltalán nem iszik - legalábbis már nem. Pályafutása elején ugyanis alkoholista és drogfüggő volt. 29 évesen így nyilatkozott: „Ha folytatom, akkor az egész életemet tönkreteszem.” Akkor elhatározta, hogy nem iszik és nem drogozik többé, és azóta tartja is magát ehhez.

3. Jennifer Hudson

„Soha nem ittam alkoholt. Én mindig józan vagyok. Soha nem is érdekelt. De ezt senki nem hiszi el” - mesélte a színésznő egy interjúban.

4. Tyra Banks

„Úgy érzem, nagyon szerencsés vagyok, mert nem vagyok addiktív személyiség. Soha nem próbáltam ki a drogokat és mindössze egyetlen egyszer ittam alkoholt, 12 évesen, amikor megkóstoltam, ennyi az egész” - árulta el a szupermodell.

5. Ben Affleck

A színész súlyos alkoholproblémákkal küzdött, de néhány rehab után 2018-ban abbahagyta az ivást, hogy jó apa lehessen.

6. Naomi Campbell

2013-ban egy exkluzív interjúban elárulta, hogy teljesen lemondott az alkoholról. „Sokkal boldogabb vagyok, mióta nem iszom.”

7. Jim Carrey

A színész egy interjú során ezt mondta: „Én szívesebben iszom kávét. Nagyon komolyan veszem az alkoholfogyasztást és a drogok használatát. Az élet túl szép.”

KIDERÜLT: ENNYIT KÖLTENEK A MAGYAROK ALKOHOLRA>>> 

DURVA! EZ TÖRTÉNIK A TESTEDDEL, HA NEM ISZOL ALKOHOLT!>>> 

HA FÁJ A MÁSNAP - EZ TÖRTÉNIK A TESTEDDEL, HA TÚL SOK ALKOHOL ITTÁL!>>> 

Ezek is érdekelhetnek