hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

El sem hinnéd ezekről a sztárokról, hogy a McDonald'sban dolgoztak

default user icon
MME
Valahol mindenkinek el kell kezdenie. Sok sztár, színész, zenész is első fizetését a McDonald'sban kereste meg. A legtöbb sztár pozitívan emlékszik vissza a gyorséttermi melóra, amely megtanította őket a kemény munkára. Ám van, aki szerint ez volt a legrosszabb munka, amelyet valaha is végeztek.

Rachel McAdams

A Sportlight-Egy nyomozás részletei című film sztárja 16 évesen kezdett el dolgozni a gyorsétteremben, ahol 3 évet húzott le. Korábbi interjúban azt mondta, hogy nem volt túl jó munkaerő, egyszer például eltörte a narancslé adagoló gépet.

Sharon Stone

Az Elemi ösztön szexi színésznője  is McDonald'sban dolgozott, mielőtt beindult a karrierje.

P!nk

A világhírű énekesnő soha nem ódzkodott a gyorséttermi munkától. P!nk nemcsak a McDonald'sban, hanem például egy világhírű pizzériában is dolgozott.

Jeff Bezos

Az amerikai milliárdos, befektető, elemző is a népszerű gyorsétteremben kezdte a karrierjét. Az amazon.com alapítója ma már a világ leggazdagabb embere,  2017 decemberében ugyanis letaszította Bill Gates-t a milliárdosok listájának első helyéről.

Shania Twain

A többszörös Grammy-díjas kanadai énekesnő és zeneszerző a középiskolai években dolgozott a Mekiben.

James Franco

A Golden Globe-díjas színész egy Los Angeles-i gyorsétteremben dolgozott néhány hónapig, amikor színészsuliba járt. Elmondása szerint nagyon jó időszak volt az életében, a színészi pályára is gyakorolt vele. Mindig más akcentuson szólalt meg.

Andrew Card

Politikusok között is akad olyan, aki hamburger készítéssel és sült krumpli sütögetéssel kezdte a karrierjét. Card, aki George W. Bush kabinetfőnöke volt, 3 éven át dolgozott a gyorsétteremben.

Greg Mathis

Az Egyesült Államokban a tévénézők valóságshow-ban követhetik nyomon Greg Mathis bíró ügyeit. A férfi fiatal korában gyakran ült a vádlottak padján ült, a hírhedt detroiti utcai banda, az Errol Flynns tagjaként. Tizenhét éves volt, amikor az édesanyjánál rákot diagnosztizáltak, ekkor döntött úgy, hogy inkább elmegy a McDonald’s-ba dolgozni.

OLYAN LÉPÉS MENTI MEG A MEKIT, AMIRE SENKI SEM SZÁMÍTOTT! >>> 

A HAMBURGER, AMI UTÁN SOHA TÖBBÉ NEM MÉSZ GYORSÉTTEREMBE! >>> 

ÍGY ETTE A HAMBURGERT ERNEST HEMINGWAY: ÍME AZ EREDETI RECEPT! >>> 

A TÖKÉLETES SÜLT KRUMPLI - JAMIE OLIVER SZERINT >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss