Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

El sem hinnéd ezekről a sztárokról, hogy a McDonald's-ban dolgoztak

Valahol mindenkinek el kell kezdenie. Sok sztár, színész, zenész is első fizetését a McDonald's-ban kereste meg. A legtöbb sztár pozitívan emlékszik vissza a gyorséttermi melóra, amely megtanította őket a kemény munkára. Ám van, aki szerint ez volt a legrosszabb munka, amelyet valaha is végzett.

A vendéglátás és a kereskedelem szoros időbeosztása fegyelemre és pontosságra neveli az embert. Aki itt kezdi a pályafutását, vagy ezekben a szakmákban ismerkedik meg először a munka világával, az kitartó, szívós munkaerő lesz. Ezt bizonyítja a lenti névsor is, ugyanis ezek a sztárok a mekis meló után befutott, ismert és sikeres emberekké váltak!

Rachel McAdams

A Spotlight - Egy nyomozás részletei című film sztárja 16 évesen kezdett el dolgozni a gyorsétteremben, ahol 3 évet húzott le. Egy korábbi interjúban azt mondta, hogy nem volt túl jó munkaerő, egyszer például eltörte a narancslé adagoló gépet.

Sharon Stone

Az Elemi ösztön szexi színésznője is McDonald's-ban dolgozott, mielőtt beindult a karrierje.

P!nk

A világhírű énekesnő soha nem ódzkodott a gyorséttermi munkától. P!nk nemcsak a McDonald's-ban, hanem például egy világhírű pizzériában is dolgozott.

Jeff Bezos

Az amerikai milliárdos, befektető, elemző is a népszerű gyorsétteremben kezdte a karrierjét. Az amazon.com alapítója ma már a világ egyik leggazdagabb embere.

Shania Twain

A többszörös Grammy-díjas kanadai énekesnő és zeneszerző a középiskolai években dolgozott a Mekiben.

James Franco

A Golden Globe-díjas színész egy Los Angeles-i gyorsétteremben dolgozott néhány hónapig, amikor színészsuliba járt. Elmondása szerint nagyon jó időszak volt az életében, a színészi pályára is gyakorolt vele. Mindig más akcentuson szólalt meg.

Andrew Card

Politikusok között is akad olyan, aki hamburger készítéssel és sült krumpli sütögetéssel kezdte a karrierjét. Card, aki George W. Bush kabinetfőnöke volt, 3 éven át dolgozott a gyorsétteremben.

Greg Mathis

Az Egyesült Államokban a tévénézők valóságshow-ban követhetik nyomon Greg Mathis bíró ügyeit. A férfi fiatal korában gyakran ült a vádlottak padján, a hírhedt detroiti utcai banda, az Errol Flynns tagjaként. Tizenhét éves volt, amikor az édesanyjánál rákot diagnosztizáltak, ekkor döntött úgy, hogy inkább elmegy a McDonald’s-ba dolgozni.

 

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss