Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szőlővel töltött csirkecombok

90 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkecombok bőrét fellazítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd a félbevágott szőlő szemekkel töltjük. Hústűvel megtűzzük.

Hőálló vagy cserépedénybe morzsoljuk a margarint, meglocsoljuk az olajjal, belehelyezzük a csirkecombokat, majd ráöntjük a bort, és alufóliával lefedjük. Kezdetben erős, később fokozatosan csökkentett hőfokon puhára pároljuk. Amikor megpuhult, a fóliát eltávolítjuk, megszórjuk barna cukorral a combokat, piros ropogósra sütjük.

Mazsolás rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés

Basmati vagy jázmin rizzsel a legfinomabb.
- buksz39

Ezek is érdekelhetnek

Friss