Elkészítés: A krumplikat megpucoljuk, kb. 2 cm-es darabokra felkockázzuk. Egy nagy, mélyebb tepsi alját kiolajozzuk, egyenletesen elterítjük rajta a krumplit, és mindenütt átforgatva megsózzuk. A lilahagymákat összesen 8-10 darabba vágjuk, ezeket, a fokhagymagerezdeket, a megmosott szőlőszemeket egyenletesen elosztjuk a krumpliágyon, majd meglocsoljuk a bor és mustár keverékével, és meghintjük a dióval.
A csirkecombokat is megmossuk, leszárítjuk, besózzuk, megszórjuk kakukkfűvel és snidlinggel, majd ráhelyezzük a krumplis rétegre.
Alufólia alatt 210 fokon 50 percig puhára sütjük, majd levesszük a fóliát, és további 10-15 percig pirítjuk. Forrón tálaljuk, lehetőleg a főzéshez használt bor kíséretében.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre