Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szójaszószos pulykacombfilé pirított zöldséggel

30 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók
  • 4 szelet Gallicoop felsőcombfilé
  • bors
  • A páchoz:
  • 1 dl szójaszósz

  • 1 tk méz
  • A körethez:
  • 1 csokor zöld spárga
  • 3 ek olívaolaj

Elkészítés

  1. A pulykacombofilét ízlés szerint sóssuk, borsozzuk. A szójaszószt és a mézet egy tálban összekeverjük, majd beletesszük, és pár órán át benne hagyjuk a hússzeleteket, és forró grillen kisütjük.
  2. Az olívaolajat felforrósítjuk, majd rádobjuk a megtisztított zöld spárgát, megsózzuk, megborsozzuk, és ha puha, akkor köretként a grillezett pulykacomb mellé kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss