Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rázuhant a lábára az önkiszolgáló kassza: durva balesetet szenvedett a TV2 sztárja

default user icon
MME
Az egykori villalakó és az Ázsia Expressz győztese az önkiszolgáló kasszánál szenvedett balesetet az egyik áruházban. Szlépka Armand kirántotta a blokkot a gépből, ami azzal a lendülettel leesett a helyéről és a lábára zuhant.

Egyre több boltban megtalálhatóak már az önkiszolgáló kasszák, ahol a vásárlók maguk olvassák be a termékek vonalkódját, ami nemcsak remek játék azok számára, akik mindig is ki akarták próbálni magukat pénztárosként, de egy rendkívül gyors megoldás abban az esetben, ha csak egy-két tételt vesz az ember. A TV2 sztárjával azonban egy rendkívül szokatlan baleset történt, ugyanis a kassza leesett a helyéről.

"Ha Amerikában élnék, milliomos lennék ebből. A blokkal együtt kihúztam a gépet, a vasgép pedig ráesett a lábfejemre. Odajöttek és annyit mondtak: »bocsánat, de nem volt jól rögzítve!«" – idézte a Blikk Armandot, aki az Instagram-történetében mesélt a durva balesetről. A realitysztár balesetéről felvették a jegyzőkönyvet, ő pedig egyenesen a kórházba ment, hogy megnézzék, milyen sérülést szenvedett.

"Szerencsére nem történt komolyabb baj a lábammal, az orvosok megnyugtattak, hogy nem tört el a csont és meg sem repedt" – mondta a Blikknek Armand.

Borítókép: Illusztráció/Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss