Elkészítés: 5 darab 1 tojásos piskótát sütünk, amelyeknek a tésztáját ételfestékekkel színezünk be (a legkisebb tortaformát használtam).
A mascarponét összekeverjük a szobahőmérsékletű vajjal, ízlés szerint porcukorral. Majd hozzáadjuk az olvasztott csokoládékat és a tejszínt, eközben a zselatint feloldjuk a vízben, és ha langyos, akkor a krémhez öntjük. 20 percig a hűtőben pihentetjük.
A cukormázat a tasakon feltüntetett instrukciók alapján elkészítjük, fehérrel bevonjuk a tortát, a maradékot az ételfestékkel színezzük, majd virágokat formázunk, a tortát ezekkel díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre