Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Színpompás saláta almával és paprikával

MME MME
15 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

A salátát öblítsük le és tépkedjük vagy vágjuk apró darabokra. A megmosott paprikákat csumázzuk ki és szeleteljük fel hosszúkás csíkokra. Az almákat héjastól vágjuk fel vékony cikkekre, majd – hogy ne barnuljanak meg – kenjük be mindegyiket a fél citrommal.

A kerek mozzarellát szeleteljük fel kb. 8 darabra. A babcsírát és a lucernacsírát öblítsük át jól hideg vízzel. Az alapanyagokat osszuk el a 4 tányéron, és öntsük le az olívaolajból, sóból és citromléből készült dresszinggel. Ízlés szerint sózzuk.

Megjegyzés

Meleg szendviccsel vagy fokhagymás franciakenyérrel önálló fogásként is tálalhatjuk.
- MME

Ezek is érdekelhetnek