Elkészítés: A tortellinit bő, forrásban lévő, enyhén sós vízben megfőzzük. A tűzről levéve leszűrjük, és gondosan lecsepegtetjük. Felhevített margarinon megfuttatjuk a szép, egyenletes darabokra vágott piros, zöld és sárgahúsú paprikákat. Ha kész, felöntjük a 1,5 dl hideg vízzel és a 2 dl tejszínnel elkevert Knorr Pirított hagymás csirke Rafinériával, majd felforraljuk. 3 percig főzzük, majd beleforgatjuk a tortellinit. Tálaláskor a tortellinit tányérra halmozzuk, petrezselyemzölddel és parmezán sajt forgáccsal hintjük meg.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre