Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Színes tésztasaláta maradék csirkével

30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lilakáposztát csíkokra vágjuk. A sárgarépát megtisztítjuk, majd zöldséghámozóval csíkokat vágunk belőle. Forró, sós vízbe tésztaszűrővel rövid időre belemártjuk (blansírozzuk), ugyanezt tesszük a lilakáposztával, ami kis színt is enged.
  2. Ebben a színes vízben főzzük meg az orsótésztát, és egy kevés ecetet is adunk a vízhez. Amikor megfőtt a tészta, leszűrjük, kihűtjük.
  3. Nagyobb keverőtálban összekeverjük az apróra tépkedett jégsalátát, a blansírozott lilakáposztát és sárgarépacsíkokat, a felcsíkozott sült húst. Olívaolajjal és balzsamecettel meglocsoljuk, enyhén megsózzuk, borsot őrlünk rá. Összeforgatjuk, majd tálaljuk.

    CSIRKEMELL RECEPTEK: OLCSÓ, GYORS ÉS EGYSZERŰ ÉTELEK >>> 

    Még több tésztasaláta >>> 


Ezek is érdekelhetnek