Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Színes sütinyalóka

MME MME
45 perc
rafinált
költséges
9 adag

Elkészítés

  1. A piskótát ledaráljuk késes aprítóban. A puha vajat simára keverjük a porcukorral, a kakaóporral, a mascarponéval és az aromával. 
  2. Összeforgatunk annyi krémet a darált tésztával, hogy formázható masszát kapjunk. Formázunk belőle 18 db gombócot. Mindet a hűtőbe tesszük 30 percre, hogy kissé megdermedjenek. 
  3. Közben a fehér csokit felaprítjuk, és megolvasztjuk forró vízgőz felett. Levesszük a tűzről, hozzákeverünk néhány csepp ételfestéket vagy málnaszörpöt. 
  4. A megdermedt krémes sütigombócokba 1-1 db hurkapálcát vagy műanyag pálcikát nyomunk. Végül a nyalókákat az olvasztott csokiba mártjuk, majd mindet megforgatjuk vagy meghintjük egy kevés cukorgyönggyel vagy tortadarával. Fogyasztás előtt addig pihentetjük a hűtőben, amíg meg nem dermed a külsején a csoki.

SZUPER DESSZERTEK! OLAJ NÉLKÜL SÜLT CHURROS ÉS SÜTINYALÓKA 

HA CSAK 20 PERCED VAN A DESSZERTRE: TOJÁSLIKŐRÖS CAKE POP, NEM CSAK HÚSVÉTRA! 

CITROMOS ÁLOM - A LEGKEDVELTEBB NYÁRI SÜTÉS NÉLKÜLI DESSZERT 

Ezek is érdekelhetnek