Előkészítés: A fejes és endívia salátát megmossuk, lereszeljük, és salátástálba tesszük. Az avokádót meghámozzuk és kockára vágjuk. A paradicsom magját kiszedjük, majd a húsát felkockázzuk. A sárgarépát megtisztítjuk, nagyobb csíkokra reszeljük. A bambuszrügyeket karikára vágjuk. A kukoricát jól átmossuk, hogy ne legyen konzerv íze, majd lecsepegtetjük. A petrezselymet apróra vágjuk.
Elkészítés: A fejes és endívia salátát, az avokádót, a paradicsomot, a sárgarépát, a bambuszrügyet és a kukoricát összekeverjük. A petrezselymet rászórjuk a tetejére. Az olajat, az ecetet és a Worcester-szószt kikeverjük, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Az öntetet a saláta mellé tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre