A vajat krémesre keverjük a cukorral, egyenként hozzáadjuk a tojásokat, és krémes állagúra keverjük. Ezután hozzáforgatjuk a citromhéjat és a vaníliakivonatot is.
A sütőporral elvegyített lisztet átszitáljuk, és apránként, a tejjel felváltva a tojásos masszába keverjük. Alaposan összedolgozzuk, majd a tésztát egy kivajazott, 22 cm x 22 cm-es tepsibe töltjük. 180 fokon kb. 30 percig sütjük, majd néhány percig hűlni hagyjuk. Ezután kiszedjük , és sütőrácsra téve hagyjuk teljesen kihűlni. Végül 2 x 2 cm nagyságú kockákra vágjuk a tésztát.
A mázhoz vízgőz fölött összekeverjük a porcukrot a glükózzal, 0,2 dl vízzel, valamint a mandulakivonattal, és felmelegítjük. Az ételfestékkel színezzük, majd kb. 8 percet hagyjuk hűlni. Belemártjuk a tésztakockákat, kissé lecsepegtetjük, végül hagyjuk megdermedni.