A toastkenyeret megpirítjuk. 8 szeletet megkenünk 1-1 evőkanál majonézes tormával.
A paprikát, a paradicsomot, a sajtot és a sonkát felszeleteljük. A kígyóuborkát felkarikázzuk, a jégsalátát megmossuk és apróra vágjuk.
A majonézes tormával megkent szeleteken elosztjuk a jégsalátát, a gépsonkát, a paradicsomot, a paprikát, a sajtot és az uborkát. Egymásra rakunk két-két megpakolt szeletet, majd a megmaradt kenyérszeleteket a tetejére tesszük. Mindegyik szendvicsbe pálcikát szúrunk, nehogy szétessenek.
A szendvicsből kimaradt zöldségeket összekeverjük, majd az olívaolajjal és a citrom levével leöntjük. A szendvicset salátával, valamint chipsszel tálaljuk.
A kenyeret lehetőleg közvetlenül a szendvics összeállítása előtt pirítsuk meg, hogy még friss, ropogós és meleg legyen.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!