Elkészítés: A karajszeleteket enyhén kiverjük, sózzuk, borsozzuk.
Olajban megdinszteljük a felaprított hagymát, beletesszük a felkockázott csirkemájat, pirítjuk, sóval, borssal ízesítjük.
Minden hússzeletre halmot rakunk a töltelékből, és felgöngyöljük. A szalonnával körbetekerjük. Olajozott tepsibe helyezzük, egy kevés vizet öntünk alá, és forró sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Közben elkészítjük a szószt, amihez az apróra vágott gombát és hagymát olajban megpirítjuk. Sóval, borssal, paprikával fűszerezzük. Kevés vízzel felöntjük, majd liszttel, tejföllel besűrítjük.
Köretként karikára vágott vöröshagymát
bepanírozunk, forró olajban kisütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!