A tojásokat szétválasztjuk, majd a fehérjéből kemény habot verünk. Hozzáadjuk a cukrot és a tojások sárgáját, aztán magas fokozaton tovább keverjük. Kis idő elteltével a robotgépet a legkisebb fokozatra állítjuk, aztán a kakaóport is hozzáadjuk. Az elkészült masszát egy körülbelül 24-26 cm átmérőjű tortaformába öntjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben 8 perc alatt készre sütjük. Ha elkészült a piskóta, a tortakarikát levesszük róla és hagyjuk kihűlni.
A zselé elkészítéséhez a szilvát megmossuk, majd vízzel, eritrittel és zselatinnal összeturmixoljuk. Ezt követően összemelegítjük, de nem forraljuk fel. Ha ezzel elkészültünk, az elmosott tortaformába beleöntjük a folyékony zselét és hagyjuk szobahömérsékletűre hülni, majd betesszük a hűtőbe.
Elkeverjük a tejben a pudingport és az eritritet, majd keményre főzzük a pudingot. Robotgépben a túrót a vajjal és a citrom reszelt héjával habosítsuk ki, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot is.
A tortát úgy állítjuk össze, hogy először a kakaós piskótára kenjük a túrókrém felét. Erre ráhelyezzük a szilvazselét, majd a túrókrém másik felét, végül a felvert habalapot. Ebből egy kevéssel a torta oldalát is körbekenjük.
A torta tetejét sablon segítségével egy kevés kakaóporral megszórjuk, illetve vízgőz felett felolvasztott fehér csokiba mártott szilvával díszítjük.