Elkészítés: A kifliket felkarikázzuk. A tejet felmelegítjük a cukorral, és elkeverjük benne a tojássárgáját és a citromhéjat. Ezzel az öntettel lelocsoljuk a kifliket, és jól átforgatjuk őket. A szilvákat megmossuk, kimagozzuk, felnegyedeljük, majd összeforgatjuk őket a barna cukorral és a fahéjjal.
A megáztatott kifliket egy nagy formába tesszük, vagy több kisebb tálkába szétadagoljuk. Belenyomkodjuk a fahéjas szilvát, majd 180 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
Közben a tojásfehérjét a cukorral alaposan elkeverjük, majd a citromhéjat és a citromlevet is hozzáadva kemény habbá verjük. A sütőből kivéve ezt kanalazzuk a süteményre, majd 10 percre visszahelyezzük a sütőbe, hogy a hab megbarnuljon és megkeményedjen. Langyosan tálaljuk.