A krumplit puhára főzzük, majd burgonyanyomóval áttörjük. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd hozzáadjuk a tojásokat, a sót, és annyi rizslisztet, hogy nyújtható tésztát kapjunk.
A szilvát, megmossuk, kimagozzuk, és meghempergetjük fahéjas eritritben. A tésztát kinyújtjuk, kb 10*10-es négyzetekre vágjuk, és egy-egy fahéjas szilvát teszünk a közepükbe.
Óvatosan becsomagoljuk őket, majd gombócokat formázunk belőlük. Forrásban lévő, enyhén sós vízben megfőzzük őket. (Akkor főttek meg a gombócok, ha feljöttek a víz tetejére.)
Amíg főnek a gombócok, megpirítjuk a GM morzsát. Ebbe a pirított morzsába szűrőlapát segítségével kiszedjük a gombócokat, egy tálba tesszük őket, majd fahéjas porXukorral kínáljuk.