Mártásnak, vagy rántva? Szendvicsnek, esetleg spenóttal gazdagítva? A gombát millió módon elkészíthetjük, amire az Ínyenc magazin friss számában számos receptet találhatunk! De legalább ennyi arca van az ősz egyik legfinomabb gyümölcsének, a szilvának is. Ha meggrillezzük, akkor mennyei salátát varázsolhatunk belőle a tányérra!
Szezonja van még a paradicsomnak is, ami alap hozzávalója számos egytálételnek! Ilyen például a házi bolognai ragu, aminek alapreceptjét, most lépésről-lépésre megtalálhatjuk a friss Ínyencben. De a lecsó szerelmesei sem fognak csalódni, hiszen egy igazán különleges Ratatouille-leves titkát is elleshetjük az magazinból, ráadásul ennek a receptjét hiánytalanul megnézhetitek, itt a Mindmegette.hu oldalon is!
Bővebben az Ínyenc tartalmából!
- Sültburgonya-krémleves szalonnával
- Irány a suli! - variációk uszonnára!
- Mandulás birsalmatorta
- Banános-krémes pite
- Jó borok, jó ételek
- A pezsgő művészete