Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szilva és gomba - az ősz igazi sztárjai

default user icon
MME
Néhány nap és bekopogtat a szeptember! Ha szerencsénk van, akkor néhány hétig még marad a nyárias időjárás, de a konyhában a dinnye és a kukorica helyett a gomba és a szilva lesz a sztár. Az Ínyenc magazin őszi száma ezekről a finomságokról is szól!

Mártásnak, vagy rántva? Szendvicsnek,  esetleg spenóttal gazdagítva? A gombát millió módon elkészíthetjük, amire az Ínyenc magazin friss számában számos receptet találhatunk! De legalább ennyi arca van az ősz egyik legfinomabb gyümölcsének, a szilvának is. Ha meggrillezzük, akkor mennyei salátát varázsolhatunk belőle a tányérra! 

Szezonja van még a paradicsomnak is, ami alap hozzávalója számos egytálételnek! Ilyen például a házi bolognai ragu, aminek alapreceptjét, most lépésről-lépésre megtalálhatjuk a  friss Ínyencben. De a lecsó szerelmesei sem fognak csalódni, hiszen egy igazán különleges Ratatouille-leves titkát is elleshetjük az magazinból, ráadásul ennek a receptjét hiánytalanul megnézhetitek, itt a Mindmegette.hu  oldalon is!

Bővebben az Ínyenc tartalmából!

  • Sültburgonya-krémleves szalonnával
  • Irány a suli! - variációk uszonnára!
  • Mandulás birsalmatorta
  • Banános-krémes pite
  • Jó borok, jó ételek
  • A pezsgő művészete

SZILVÁS GOMBÓC - AHOGY A NAGYI KÉSZÍTETTE! >>> 

Töltött gomba grillezve >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss