Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szigethalmi bölléres

MME MME
120 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hússzeleteket egy kisebb kiolajozott tepsibe vagy tűzálló tál aljára rakjuk. Megsózzuk, borssal, pirospaprikával, jócskán tört fokhagymával ízesítjük, beborítjuk vastagon karikára vágott vöröshagymával.

Addig ismételjük a rétegezést, amíg a hús el nem fogy, a tetejére vöröshagyma kerüljön.

Letakarjuk, és legalább 1 napra, de még jobb, ha 2 napra a hűtőbe rakjuk, hogy az ízek összeérjenek. Érlelés nélkül ne süssük!

Forró sütőbe toljuk, és fedő nélkül addig sütjük, amíg a hús meg nem puhul.

Köretként sült burgonyát vagy párolt rizst adhatunk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek