Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szicíliai két gombás spaghetti fehérborral

30 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

A vöröshagymát, fokhagymát aprítom, a porét és chilit karikázom és újhagymát hosszában 2 cm-es darabokra, a gombákat, petrezselymet nagyobb darabokra vágom.

A tésztát sós vízben al dente főzöm.

Közben serpenyőben olívaolajon a hagymákat megpirítom, ráteszem a gombákat, caprit és a chilit, kevés vajat, fűszerezem, facsarok bele citromot, dinsztelem. Öntök hozzá fehérbort és főzőtejszint. Készrepárolom, rászórom a petrezselymet és az újhagymát, hozzákeverem a tésztát. Tálalok, díszítem egy chilipaprikával.

Megjegyzés

Spaghetti siciliani con due funghi e vino bianco -könnyű olasz pasta. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss