Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szezonális kedvenceink: töltött karalábé, amiből a húsimádók is repetáznak

default user icon
MME
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Ma pulykahússal töltött karalábéval készültünk nektek, amiből azok is kétszer szednek, akik korábban nem rajongtak ezért a megosztó zöldségért.

A TÖLTÖTT KARALÁBÉ PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD! >>> 

SZEZONÁLIS KEDVENCEINK: CITROMOS-MÁKOS KENYÉR ÉDES MÁZZAL BEVONVA>>> 

SZEZONÁLIS KEDVENCEINK: ARANYGALUSKA VANÍLIASODÓVAL>>> 

HAGYOMÁNYOS PARADICSOMOS KÁPOSZTA>>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss