Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szezonális kedvenceink: kalácspuding húsvéti maradékokból

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek - ma egy húsvéti maradékokból összeállított finomság, a kalácspuding következik.

 A kalácspuding pontos receptjét itt találod! >>> 


SZEZONÁLIS KEDVENCEINK: STEFÁNIA VAGDALT A HÚSVÉTI HIDEGTÁLRA>>> 

SZEZONÁLIS KEDVENCEINK: CITROMOS-MÁKOS KENYÉR ÉDES MÁZZAL BEVONVA>>> 

SZEZONÁLIS KEDVENCEINK: ZÖLDSÉGLEVES GRÍZGALUSKÁVAL POFONEGYSZERŰEN>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss