Elkészítés: A sütőt 175 fokra előmelegítem, egy tepsit sütőpapírral borítok.
A leveles tésztát enyhén lisztezett felületre helyezem, 4 cm átmérőjű kerek kiszúróformákkal kis kerek lapokat szaggatok ki belőle. Minden második kerek lapból egy 3 cm átmérőjű formával is kiszúrok lapokat. A nagyobb átmérőjű korongokat vékonyan megkenem tejszínnel, erre illesztem a kerek peremeket (a kisebb körlapok is megsüthetők természetesen). A peremeket is megkenem tejszínnel, megszórom szezámmaggal, enyhén sózom.
A kis kosárkákat tepsire helyezem. 15-18 perc alatt aranyszínűre sütöm.
Melegen köretként kínálom, de előétel is lehet.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre