Elkészítése: A húst kisujjnyinál kisebb csíkokra vágjuk. A tojást a szójamártással meg a keményítõvel simára keverjük, és a húst 20-25 percig érleljük benne. Közben a salátához való zöldségeket megtisztítjuk. Ezután a fejes salátát leveleire tépkedjük, a gombát az újhagymával együtt fölszeleteljük, a paprikát csíkokra vágjuk. Mindezeket a koktélparadicsommal tányérra rakjuk. A mustárt és az ecetet sóval, borssal ízesítve simára keverjük, apránként hozzáadjuk az olajat, majd a salátára locsoljuk. A pácolt húst a szezámmagban megforgatjuk, forró olajban 2-3 perc alatt megsütjük. Jól lecsöpögtetve a salátára szórjuk, és azonnal tálaljuk.
Elkészítési idõ: 35 perc
1 adag: 3554 kJ/ 850 kcal