Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szezámmagos húsgolyó avokádós salátával

MME MME
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az avokádót meghámozzuk, félbevágjuk, a magját eltávolítjuk, a húsát összevágjuk, és azonnal meglocsoljuk a citromlével, hogy ne barnuljon meg. A paradicsomot megmossuk, negyedekre vágjuk. A többi zöldséget megtisztítjuk, a pórét vékonyra vágjuk, a fokhagymát és a gyömbért lereszeljük. Az összes megtisztított hozzávalót összekeverjük, sóval, borssal, a finomra vágott korianderrel ízesítjük.

A húst a tojással összekeverjük, sóval, borssal ízesítjük, majd gombócokká formázzuk, és megforgatjuk a szezámmagban. A felforrósított olajban kisütjük.

A salátába a sajtot bekockázzuk, és a salátaleveleken tálalt húsgombócok mellé kínáljuk.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss