Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szerencsét hozhat most a kedvenc csokid

default user icon
MME
A kávé és a tea a világ legkedveltebb alkoholmentes italai közé tartozik, melyek mellé gyakran kínálnak valamilyen apró finomságot is, például Twix Bites-ot- A kedvenc csokiddal most Srí Lankára nyerhetsz utat.

Szívesen találkozol barátaiddal egy finom kávé vagy tea mellett? Kínálj mellé Twix Bites-ot és nyerj egy utat Srí Lankára! A forró italok fogyasztása napi rutinunk szerves részét képezik, fejünkben pedig gyakran a jól megérdemelt pihenéshez, nyugodt pillanatokhoz és a jó társasághoz kötjük. Hát még ha egy darabka csoki vagy keksz is jár mellé...

Ha a Twix Bites-ot választod, mindez a tiéd lehet egy csomagban. Ha mázlid van, egy Srí Lanka-i utat is nyerhetsz, ahol meglátogathatod a tea- és kávéültetvényeket, hogy jobban megismerhessed kedvenc italod eredetét. 

A kávé és a tea a világ legkedveltebb alkoholmentes italai közé tartozik, melyek mellé gyakran kínálnak valamilyen apró finomságot is. A Twix Bites kényelmes, tasakos kiszerelésében minden helyzetben jó útitárs. A népszerű csokoládészeleteket apró falatokra osztották, így másokkal is megoszthatjuk.

A versenyben való részvételért mindössze annyi a dolgod, hogy Twix, Snickers, Mars vagy M&M’s termékeket vásárolsz legalább 600 forint értékben 2019. február 18. és március 17. között. A játékról tudj meg többet a www.twix.hu weboldalon.

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss