Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szerelmi aszcendenshoroszkóp: ki illik hozzád?

default user icon
MME
A világhoz az aszcendensünkön keresztül kapcsolódunk: megmutatja, hogyan használjuk fel a születési jegyünk által jelzett energiáinkat, és azt is, ki illik hozzánk a leginkább.

Kos

Nehéz neki nemet mondani

Cselekszik, előre tör, domináns, függetlenül attól, férfi vagy nő az illető. Aktív, eredeti személyiség, és nem hagyja, hogy mások uralkodjanak felette. A saját útját járja, és főképpen a saját elképzeléseit valósítja meg. Vigyáznia kell, hogy ne váljon a saját lelkesedése áldozatává! Meglehetősen diktatórikus a kapcsolataiban, általában ő teszi meg az első lépést. Legfőbb törekvése, hogy eljusson a kapcsolat fizikai vagy érzelmi lényegéhez, enyelgés és kertelés nélkül. Ami a tartós partnert illeti: csöndesebb, visszafogottabb személyiség illik hozzá, hogy kiegyensúlyozottan működhessen a kapcsolat.

Bika

Mágikus vonzerő

Vidám, kedélyes természet, fontos számára az állandóság, az érzelmi és egzisztenciális biztonság. Erős művészi adottságokkal bír, állhatatos, a szokások rabja, ő az utolsó, aki a süllyedő hajót elhagyja... Dacosan védekezik az új ellen. Az otthoni feszültség a máskor oly higgadt személyből hirtelen dühkitörést válthat ki. Ez az aszcendens nagyon erős kisugárzást kölcsönöz az illetőnek, szinte mágikus vonzerőt. Egy kapcsolat kezdetén az őszinteséget értékeli a legjobban, és valószínűleg untatják az üres udvariassági szabályok. Olyan partner való neki, aki két lábbal áll a földön!

Ikrek

Szeszélyes érdeklődés

Érdeklődő, nyitott, folyton úton van, mindig keres anélkül, hogy pontosan tudná, mire is vágyik... Kíváncsi és sokoldalú. Nem hagyatkozik csupán az érzelmeire, racionális szempontokból is mérlegel mindent. Kissé csélcsap természet, fontos számára a változatosság – ahogy a közös érdeklődés is: számára akkor izgalmas csak a másik, ha szellemileg is partnere. Olyan párra vágyik, akinek önálló, határozott elképzelése van, és aki mellett sosem kell unatkoznia!

Rák

Odaadó természet

Félénk és finom lelkű, mindig ösztönösen reagál, bizalmas környezetében a védettséget keresi. Hajlamos a hagyományok, a rokonság, a tradíció túlzott tiszteletére, nem feled el semmit, gyűjti és dédelgeti az érzéseit, benyomásait, az érzelgősségtől azonban óvakodnia kell. Időnként melankolikus és elmerül az önsajnálatban. Számára a becsület és a biztonság a kapcsolat alappillérei. Nem rohan meggondolatlanul egy kapcsolatba sem, és ha elkötelezte magát kedvesének, sok csapást és megpróbáltatást elvisel, hogy a viszony működjön. Probléma lehet viszont, hogy túlérzékeny, minden megjegyzést a szívére vesz – olyan partnerre van szüksége, aki ezt tudja kezelni.

Oroszlán

Szenvedélyes határozottság

Akaraterő, határozottság, nagylelkűség -ezek jellemzik az Oroszlán-aszcendenst! Kimagasló szervezői készséggel rendelkezik. Erősen egyéniség, ez kívül-belül megmutatkozik. Önbizalmat sugároz, és nem szereti az olyan győzelmet, mely az ölébe hullik, hódítani akar. A hízelgőknek viszont könnyű dolguk van vele, annyira igényli a dicséretet, hogy felül az átlátszó bókoknak is… A párkapcsolatában is megmutatkozik nyílt, egyenes természete van, őszinte, természetes bája. Mindig megőrzi a szabadságát és önállóságát, de ezt hasonló mértékben biztosítja partnerének is, olyan társra van szüksége, aki ezt értékeli.

Szűz

Figyelmes és megbízható

Okos, elővigyázatos, de praktikus személyiség, aki mindig meglátja a lényeget. Ügyel az egészségére, a külső-belső tisztaságára, az erkölcsiség nagyon fontos a számára. Alkalmazkodik, ha az életkörülményei úgy határozzák meg, és úgy a célszerű. Gyakran sokat kell dolgoznia az önbizalom elérésén, mert túl magasra teszi a lécet, a túlzott önkritikából fakadó lelki konfliktusokon át kell esnie. A szerelemben nagyon figyelmes partner, megadja mindazt, amire vágyik a másik. Olyan társra vágyik, akivel előre megtervezhetik az életüket, aki megbízható, akire számíthat!

Mérleg

Elegancia, érzékiséggel párosítva

Harmóniára és az egyensúlyra törekszik. Született stratéga, érzelmeit ellenőrzés alatt tudja tartani. Konfliktuskerülő, időnként lebegtet, vagy csak színlelt érdeklődést mutat, a szórakozás rabja. A valakihez tartozás érzése azonban fontos neki. Csaknem szenvedéllyel szereti a szépséget és a kellemet az erotikában, akkor a legboldogabb, ha a külső adottságok, körítések is érzékiek. Gyakran annyira eszményíti a szerelmet, hogy partnere csak nehezen tud megfelelni az elvárásainak, úgy fizikailag, mint érzelmileg. Néha le kell szállnia földre, mert túl sokat kíván ahhoz, hogy egy reális kapcsolat alakulhasson ki. Olyan társra van szüksége, aki biztosítani tudja neki azt az életet, amire vágyik!

Skorpió

Titokzatos szerető

Kitartó és határozott. Erős belső felindultságában is nyugodt tud maradni. Kifürkészhetetlen természet, éles szeme azonban másokban minden gyenge pontot észrevesz. Hatalomvágya bajba sodorhatja, mert úgy érzi mindenható, pedig rá van utalva környezete elismerésére és hódolatára. Rendszerint erős vágy hajtja önmaga megismerésére. A párkapcsolat kezdetén is titkolózó az érzelmeit illetően, nem nyújtja a kezét akárkinek az első találkozáskor... Igazi érzéseit megőrzi, és csak azoknak fedi fel, akik közel állnak hozzá. Ha egyszer beleszeret valakibe, fizikai szenvedélye nagyon erős, és teljes szívvel elkötelezi magát, olyan partner illik hozzá, aki ezt viszonozni tudja.

Nyilas

Kalandkedvelő természet

Nyitott a világra, a magasabb célokra, törekszik a szabadságra, igen aktív intellektussal rendelkezik. Imádja a külföldi utazásokat, rendkívül nagy bizalommal van a jövő iránt. Toleráns, bár ezt inkább másokkal gyakoroltatja a maga irányába... Mivel a kalandot mindenekfelett kedveli, házastársi kapcsolata gyakran összekuszálódik, számos változás és sok izgalom jellemzi az életüket, nem ismeri az állandóságot. A szerelem számára végtelen lehetőség a vidámságra és az élvezetre, amit bőségesen és jó étvággyal kell fogyasztani. Ne feledje, jóval több az energiája, mint a legtöbb embernek – jobb, ha olyan társat választ, aki bírja a tempót, amit diktál!

Bak

Megbízható társ

Kitartó, alapos, felelősségtudó, de negatív aspektusában örömtelen törtető is lehet. A társadalmi ranglétra legmagasabb fokára vágyik. Mivel korlátlan türelemmel rendelkezik, általában tudja, hogy kell bánni az emberekkel, hogy megszerezze a helyét a világban. Sosem siet, kitartó, nagyravágyása nagyobb az átlagnál. Ha nem talál olyat, aki megfelel az elvárásainak, nem köt kompromisszumot, inkább akár hosszabb időszakra is vállalja az egyedüllétet. A frivol egyéjszakás viszonyok nem vonzzák. Ha viszont rátalál a párjára, megbízható és hűséges társa lesz egy életen át, és olyan partnerre vágyik, aki hasonlóan felelősségteljes.

Vízöntő

Lenyűgöző személyiség

A világmegváltók jegye, igazi idealista az elveiért él, emiatt azonban nehezére esik a személyes kapcsolatok kialakítása. Extravagáns típus, úgy gondolja, felette áll minden általános játékszabálynak. Teljes őszinteséggel megveti az alkalmazkodókat. Ami az erotikát illeti, két külön személyisége van: az egyik fizikai kapcsolatba kerül partnerével, a másik pedig visszahúzódik, és meglehetősen kritikusan szemlélődik. Ez meglehetősen nagy önismerethez segíti, de bajok lehetnek egy szenvedélyesebb partnerrel, aki megvádolja önt, hogy nincs teljesen jelen… Igényli, hogy büszke lehessen partnerére, hogy találjon benne valami különlegeset.

Halak

Naiv és jólelkű

Érzékeny, ösztönei megbízhatóak, művészi képességei erősek. Hiányozhat belőle a gyakorlati érzék, könnyen befolyásolható, sérülékeny és nem tudja magát megvédeni, mert nem ismeri fel saját erősségeit. A többiek magától értetődőnek találják a munkáját, az áldozatait, és így a jól megérdemelt siker elmarad, pedig a segítsége nélkül jelentős űr keletkezne a világban…Nagyon empatikus. Boldogan részt vesz mindenféle szerelmi megnyilvánulásban, amit partnere kíván, nemcsak az élményért magáért, hanem ezeket eszköznek tekinti, hogy közelebb kerüljön partneréhez. Ha egyszer megtalálja azt a társat, akit akar, ő a legkészségesebb, legalkalmazkodóbb szerető. Olyan partnerre van szüksége, aki nem él vissza segítőkészségével!

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss