A leveles tésztát 8 cm átmérőjű pogácsa szaggatóval kiszúrjuk, sütőfóliával bélelt tepsibe tesszük.
Elkészítjük az égetett tésztát: a vizet a cukorral, a sóval és a margarinnal feltesszük főni. Ha elolvad a margarin és elkezd forrni a víz, azonnal beleszórjuk a lisztet és keverni kezdjük.
Addig keverjük, amíg a tészta össze nem áll és elkezd sercegni, ekkor elkészült a tészta. Amikor levesszük a tűzről, azonnal beleütünk egy egész tojást és robotgéppel gyors fordulaton elkeverjük a tésztába.
A többi tojást is egyesével a tésztába dolgozzuk. Akkor jó az égetett tésztánk, ha a habverőről lustán pottyan le.
Csillagcsöves habzsákba szedjük és a leveles tészta szélére nyomjuk.
Az égetett tészta tetejét megszórjuk nagyszemű dekor cukorral. 200 fokra előmelegített, légkeveréses sütőben kb. 15 perec alatt készre sütjük. Szép pirosnak, ropogósnak kell lenni a tetejének .
Amíg sül a tészta, elkészítjük a málnakrémet. A málnára szórunk 2 evőkanál cukrot, pár csepp balzsamecetet, felfőzzük, majd átpasszírozzuk.
A pudingport elkeverjük egy kevés vízzel. Az átpasszírozott málnalevet feltesszük forrni. Ha felforrt, akkor belecsurgatjuk a pudingport és visszatesszük a tűzre. Ha egyet rottyan, kész a málnakrém.
A vaníliás krémporra ráöntjük a tejet, és egy habverővel 3 perc alatt felverjük. A hideg tejszínt kemény habbá verjük.
A vaníliakrémet és a tejszínhabot csillagcsöves habzsákba szedjük, díszítjük vele a kosarat. A kosár közepébe teszünk egy mokkáskanál málnakrémet.