Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szendvicsre vagy mártogatósnak: Ilyen finom padlizsánkrémet már régen ettél

Tudtad, hogy a padlizsánt úgy tartják számon, mint a világ egyik legegészségesebb zöldsége? Így hát nem is csoda, hogy a belőle készült krém azon túl hogy finom, még ásványi anyagokban és különféle vitaminokban is gazdag.

Ha minket kérdezel, akkor fokhagymával a legütősebb a padlizsánkrém. Kenheted kenyérre, pirítósra, mártogathatsz belőle különféle zöldségekkel is, szóval ezt az igazán sokoldalú finomságot nem lehet megunni. A recepthez ráadásul semmilyen különleges összetevő nem szükséges, az elkészítésében pedig most mi segítünk neked.

Hozzávalók:

  • 2 db padlizsán
  • 1 dl olívaolaj
  • 2 ek tejföl
  • 1 tk mustár
  • 1 szál újhagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • pár csepp citromlé
  • bors

A FOKHAGYMÁS PADLIZSÁNKRÉM PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss