hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így élte meg Széll Tamás a Bocuse d’Ort - négyrészes sorozat a magyar csapatról

default user icon
MME
Folytatódik a TV Paprika Bocuse d’Or sorozata, amely a 2016-os világraszóló európai győzelemtől a 2017-es lyoni döntőig tartó szakaszt mutatja be. Eddig soha nem látott szakmai titkok derülnek ki Széll Tamásék felkészüléséről, és láthatóak lesznek a legizgalmasabb lyoni pillanatok.

A TV Paprika Bocuse d’Or – Lyon című műsora megmutatja a verseny ezernyi apró részletét: a felkészüléstől az ünneplésig, a nehézségektől a csalódásig.

A verseny után Széll Tamás és Szabó Kevin Jókuti András vendégeiként megmutatják, hogyan lehet otthon is Bocuse d’Or alapanyagokkal, a verseny ihlette, ám mégis egyszerű fogásokat elkészíteni.

A négyrészes sorozatban megszólalnak a magyar Bocuse-csapat tagjai, szakmai tanácsadójuk, a három Michelin-csillagos Rasmus Kofoed, valamint Serge Vieira, az európai döntő zsűri tagja, Jerome Bocuse, a Bocuse d’Or elnöke és Joel Robuchon, a világ jelenleg legtöbb, mintegy harminc Michelin-csillaggal rendelkező séfje.

A Bocuse d’Or – Lyon premierjét április 22-én 11 órakor vetíti a TV Paprika. A további epizódok 23-án, illetve 29-én és 30-án ugyanebben az időpontban láthatók.

BOCUSE D'OR: SZÉLL TAMÁSÉKÉ A LEGSZEBB HÚSOS TÁL, AZ ARANYAT AZ USA CSAPATA NYERTE! >>> 
BOCUSE D'OR 2017: ÍME AZ ARANYAT ÉRŐ AMERIKAI VERSENYMŰ ÉS A MAGYAR KÜLÖNDÍJASOK - FOTÓ, VIDEÓ! >>> 
OTTHAGYJA A MICHELIN-CSILLAGOS ONYX ÉTTERMET A BOCUSE D'OR-GYŐZTES SZÉLL TAMÁS >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss