Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Itt a vége: Széll Tamás szomorú bejelentésére senki sem számított

Széll Tamás nemcsak elismert, hanem széles körben is ismert, nagyon kedvelt egyénisége a hazai gasztronómiának. Saját, Főmenü című tévéműsora mellett állandó szereplője, sőt vezetője is volt a Lidl Főzőiskolának.

A Lidl és Széll Tamás együttműködése tíz évvel ezelőtt kezdődött, most azonban véget ért. A séf által a YouTube-on vezetett Lidl Főzőiskolában hétről hétre újabb receptekkel lepte meg a nézőket, akik az alapvető konyhai praktikák mellett megtanulhatták a különleges, éttermi megoldásokat is. Az egyszerű, magyaros és házias fogások: levesek, főételek és desszertek elkészítése mellett extravagáns ételeket is megfőzött a kamerák előtt, illetve bemutatta, hogyan kell feldolgozni a különféle húsokat, előkészíteni a halakat, feldarabolni az egész csirkét.

A német diszkontlánc és Széll Tamás együttműködése azonban véget ért, és ezt egy érzelmes búcsúvideóban hozta a rajongók tudomására a Lidl.

"Hálásak vagyunk azért, amit az elmúlt 10 évben Széll Tamástól tanulhattunk, és bízunk benne, hogy a Lidl konyha követői is sok hasznos tudással gazdagodtak. Útjaink most elválnak, véget ér egy korszak, melynek gyümölcse megannyi ínycsiklandó fogás, 600 recept- és 70 séftippvideó, valamint 9 szakácskönyv, melyekről mindig Tamás, és az ételek iránti szenvedélye fog eszünkbe jutni. Tamás, mindent köszönünk Neked és sok sikert kívánunk az új kihívásokhoz!" – írják a videó leírásában.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss