Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szélesmetélt mustáros marhahússal

MME MME
45 perc
egyszerű
költséges
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hátszínt vágjuk csíkokra, és a felforrósított olajon pirítsuk meg. Közben borsozzuk meg. Ha átsült, vegyük ki, sózzuk meg, és tartsuk melegen.
  2. A visszamaradt zsiradékon pirítsuk meg a felaprított hagymát, majd adjuk hozzá a nagyobb darabokra vágott gombát. Ha megpirult, keverjük hozzá a mustárt, és engedjük fel a tejszínnel. Főzzük a szószt pár percig, amíg besűrűsödik. Ízesítsük sóval és borssal.
  3. Az alaprecept szerint elkészített tésztát nyújtsuk vékonyra, vágjuk 1-1,5 cm széles csíkokra, majd főzzük ki sós vízben pár perc alatt. Tálaljuk a mustáros szósszal és a marhahússal.

    MARHA- ÉS BORJÚHÚSSAL KÉSZÜLT FINOMSÁGOK MINDEN ALKALOMRA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss