hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szarvassült zöldségmártásban

MME MME
4/5
120 perc
bonyolult
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

A húst érmékre – vagy ha apróhúst használunk – kockákra vágjuk. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát és zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a húst és fehéredésig pirítjuk. Mellédobjuk a megtisztított, kockára vágott zellert és sárgarépát. 2 percig pirítjuk, majd felöntjük a vörösborral. Sóval, borssal,kakukkfűvel, babérral ízesítjük. Fedő alatt puhára pároljuk. A húst kivesszük, a babért és a kakukkfüvet eltávolítjuk. A zöldségmártást összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a narancs levét és a nyers vajat. Kikeverjük, majd a húsra öntjük. Burgonyakrokettel tálasljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss