Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szárnyasmell fetával és olajbogyóval

45 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst szeletekre vágjuk. Fűszerezés és sózás nélkül mindkét oldalát magas lángon teflon serpenyőben hirtelen sütjük egy pici olajoná.

A megpirult hússzeleteket teflon tepsibe fektetjük (hőálló üveg is jó), rákenjük a pestót, rászórjuk a karikára vágott hagymát, a félbevágott (egész, negyed, ki hogy szereti) olívabogyót, ráfektetjük a lapokra vágott vagy morzsolt fetát, és sütőben kb. 180-200 fokon sütjük kb. 20 percig.

Köretként mi párolt rizst ettünk hozzá, de burgonyával is el tudom képzelni...

Megjegyzés

Abból dobtam össze, amit otthon találtam, és elég jól sikeredett. :) Ha van a sütőben grill program, azt ajánlanám. A sózást a feta miatt hagytam el, különben nekünk túl sós lett volna... - gabokata

Ezek is érdekelhetnek

Friss