Elkészítés: A húst csíkokra vágom, kicsit megsózom és félreteszem. A tojásból, lisztből, tejből és ásványvízből sűrű palacsintatésztát keverek, ízesítem a felsorolt fűszerekkel. Belereszelek annyi sajtot, hogy a massza állaga azért ne legyen túlzottan sűrű. A húscsíkokat belemártom a tésztába, és forró olajban pirosra sütöm. Körete lehet rizi-bizi, párolt rizs vagy burgonyapüré. Jó étvágyat!
Csináltam már úgy is, hogy erőspaprika krémet kevertem hozzá, csípősen is nagyon finom. Nagyon népszerű nálunk, a gyerekek minden héten rendelnék. Ráadásul nagyon gyorsan elkészül. Salátával könnyű vacsora lehet annak is, aki vigyáz a kalóriákkal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre