Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szardellás Spaghetti

MME MME
1

Elkészítés

Elkészítés:

1. Tisztítsuk meg a szardellát, vegyük ki a szálkákat. Kevés olajon az apróra vágott fokhagymával együtt kb. 1 perc alatt futtassuk meg.

2. Adjuk hozzá a felaprított olívabogyót, kockára vágott paradicsomot, a bort, a kapribogyót és pepperoni paprikát, és néhány percig főzzük tovább.

3. Sós vízben főzzük a Barilla Spaghetti tésztát „al dente” keménységűre (azaz nem teljesen puhára), majd szűrjük le és keverjük össze a szósszal. Tálaljuk friss, kockára vágott paradicsommal és friss, apróra vágott petrezselyemmel.

A Barilla Chef tippje:
A szósz és a tészta összekeverése közben ügyeljünk arra, hogy a haldarabkák ne törjenek össze.

Ezek is érdekelhetnek

Friss