Elkészítés: A két kanál olívaolajat egy edényben felhevítünk, majd a vékony szeletekre vágott fokhagymát megpároljuk benne. (Ha megég, nagyon keserű.)
A fekete olajbogyót kimagozzuk, és a párolt fokhagymához dobjuk,
majd jöhet hozzá a kapribogyó is. Pár percig az illatos alapot összeérleljük. Majd jöhet hozzá a vékony szeletekre vágott szardella, és sok-sok oregánó. Hozzáöntjük a paradicsomkonzervet, előtte a nagyobb darabokat összevágjuk, és kb. 15 percig főzzük. Friss spagetti tésztával tálaljuk. (Ha a frissen főtt tésztához bazsalikom leveleket szórunk sokkal ízletesebb!) Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre