Elkészítés: A tojásokat a cukorral habosra verjük. Hozzákeverjük a tejet, a kakaóport, az átszitált lisztet, az élesztőt és a megpuhított vajat. Jól összekeverjük, majd egy kerek tortaformába töltve 180 fokon 40 percig sütjük. A tortát kiborítjuk, majd hagyjuk kihűlni. Közben alacsony tűzön megolvasztjuk a Nutellát egy lábosban. Felverjük a tejszínt. A tortát kettévágjuk, megkenjük a Nutellával, majd a tejszínhabbal. Ráborítjuk a felső tortalapot, majd a tetejét és az oldalát is megkenjük Nutellával. Szeletelt mandulával és a porcukorral díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre