Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Wagensommer Alexandra
Pintér Virág
Kinyomtatom
Elküldöm
Mentés
Értékelem
A BL-döntő magyar főszereplőjét behívták a válogatottba
Folytatódik Tóth Andi és Marics Peti drámája: az énekesnő durván kritizálja volt barátját
Suhajda Szilárd percről-percre küzdött az életéért – drámai részleteket osztott meg a szakértő
Szegedi győzelmével négy év után újra bajnok a Veszprém
„Akkor beszéljünk erről!” – Tóth Andi szembement Marics Petivel
Pánikot idéztünk elő az Európai Parlamentben
Bizonytalan a gázellátás jövője
Már megcsodálhatjátok hazán egyedülálló, multimédiás szökőkútját, a Ködszínházat
Fokozza a tempót a Spar: annyi az akció, hogy csak kapdossuk a fejünket!
Az emberre és a házi kedvencekre is veszélyesek a varjak: ezt tedd, hogy elriaszd őket
Vérplazmát adni menő! Legyél te is donor!(x)
A HANGSZÓRÓ, AMI ÖRÖKRE SZÓL(x)
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Dee
Cikk
Promóció
Újragondolt, minőségi, fenntartható, tartós, javítható, átalakítható, megújítható, értékmentő, környezettudatos – csak néhány alcím az elmúlt évekből, amellyel az Újra! magazin jelentkezett kezdetben print, majd online, lapozható formában.
Nem csak szendvicsfeltét lehet a felvágottakból! Ha megmaradt pár szelet sonka vagy szalámi, és már nem szívesen ennénk meg kenyérrel, akkor sem kell kidobni, sőt teljesen új életre kelhetnek a maradékok egy kis rafinériával.
Recept válogatás
Minden mélyhűtőben akad fél kiló csirkemáj. Kiadós, egyszerűen és sokfélén elkészíthető. Csavarhatjuk szalonnába, tehetjük rizottóba, levesbe, resztelve, sütve is elkészíthetjük. Salátába, pástétomnak, reggelire, ebédre vagy vacsorára. Válogassatok a legjobb csirkemájas receptjeink közül.
Ha a késő tavasz, kora nyár két emblematikus gasztrosztárját, az epret és a bodzát egy lekvárban egyesítjük, annak olyan mennyei főzet lesz a végeredménye, amit persze befőzőcukorral tartósítunk, de egyáltalán nem biztos, hogy egyetlen üveg is megéri a telet! Érdemes tehát minél többet készíteni belőle.
A jó idő beköszöntével sem kell lemondanod a levesekről: válassz ilyenkor a könnyű, finom és egészséges zöldséglevesek közül. Nem lesz nehéz dolgod, hiszen a variációk száma végtelen. Mi most a kedvenc receptjeinket gyűjtöttük össze. Próbáld ki akár mindegyiket!
Mi a különbség a muffin és a cupcake között? A muffint az alap kevert tésztához adott magok, gyümölcsök és egyéb kiegészítők teszik egyedivé, míg a cupcake-nél a lényeg nem a tésztában rejlik, hanem a rajta pihenő krémben. További különbség az is, hogy míg a muffint gyakran készítjük egészséges alapanyagokból, addig a cupcake esetében egy a lényeg: a luxus érzetét nyújtsa. Arról nem is beszélve, hogy a muffin nemcsak egészséges, hanem sós is lehet, míg a cupcake kizárólag édes változatban létezik. Jöjjenek hát a szexis, krémes és ellenállhatatlan cupcake-ek, valamint a kedvenc muffinjaink, amelyek vidámságukkal illenek a tavaszhoz!
A francia eredetű tortácskának az omlós tészta az alapja, erre kerül rá az édes csokoládékrém, és a fanyar málnahab. Ez így együtt alkotja azt a mennyei ízkombinációt, ami miatt nem szabad kihagyni ezt a tarte-receptet!