Elkészítés: A húst jól besózzuk, és hosszában megtűzdeljük szalonna-, savanyú uborka-, sárgarépa-,
petrezselyem- és zellercsíkokkal.
Ezután forró zsírban hirtelen pirosra sütjük, majd átöntjük a zsiradékot egy fedeles tepsibe, és beletesszük a hirtelen átsütött húst. Hozzáadjuk az apró kockára vágott hagymát, megsózzuk, forró vizet öntünk alá, és fedő alatt, 140 fokon készre pároljuk.
A már puha húst kivesszük a levéből, és vékonyra szeleteljük. A tejfölt elkeverjük a liszttel, és hozzáöntjük a hús levéhez. Felforraljuk és szitán áttörjük.
A forró lébe beletesszük a karikára vágott kolbászt, a felszeletelt húst és felforraljuk. Salátával és burgonyapürével vagy rizzsel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre