Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szalonnával és zöldséggel tűzdelt sertéscomb

MME MME
90 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst jól besózzuk, és hosszában megtűzdeljük szalonna-, savanyú uborka-, sárgarépa-,
petrezselyem- és zellercsíkokkal.

Ezután forró zsírban hirtelen pirosra sütjük, majd átöntjük a zsiradékot egy fedeles tepsibe, és beletesszük a hirtelen átsütött húst. Hozzáadjuk az apró kockára vágott hagymát, megsózzuk, forró vizet öntünk alá, és fedő alatt, 140 fokon készre pároljuk.

A már puha húst kivesszük a levéből, és vékonyra szeleteljük. A tejfölt elkeverjük a liszttel, és hozzáöntjük a hús levéhez. Felforraljuk és szitán áttörjük.

A forró lébe beletesszük a karikára vágott kolbászt, a felszeletelt húst és felforraljuk. Salátával és burgonyapürével vagy rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss